Daisypath Anniversary tickers

semoga perkahwinan kami hingga ke akhir hayat
Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 3, 2015

Bisnes HomeMade

Bisnes HomeMade

#Black Cookiess
#lasagna roti
#chicken Grill
#Meet Ball Carbonara
Wassap -017 3241006@Fb Noor rabakyah

so far sy nk bercerita ttg bisnes homemade sy....
agak agak ada ke yg bertanya... dan berminat nak tau ye idak...heheheh
rasa nya klu xberminat blh pm direct dgn sy yerrr...
hehheeh
ok first skali just nk ucapkan alhamdulilah...sambutan amat menggalakkan.....
dari oder yg 3 box ke 8 box and smua nya dari reguler customer n hasil promote dri customer yg pernah merasa sendiri keenakan nya...
......................
untuk chicken gril  pun boleh tahan jugak penangan nya
so far dari june smp august terjual jugak dlm  100 box...
tak cuba kita tak tahu yer idak....bila da cuba baru lah rasa mcm wauuu
hebat nya berbisness ni...
in sha allah cuba nak lebarkan sayap utk bisnes homemade ini
teringin jugak nak bukak bisnes like food truck..yg mmg tengah famous skrg...dan sy rasa berbaloi jugak sbb kita x perlu nak tggu di kedai saja so dgn adanya food truck kita boleh sdiri boleh jumpa pada customer kan....
zaman skarg smua nak mudah kan...nak cepat...nak sedap...nak murah....

sesiapa yang
BERMINAT....Boleh la terjah Fb sy (Noor Rabakyah)
or wassap direct pun Boleh di 017 3241006
kot...kot time tu sy ada buat promosi n sale ke kan....manatau rezeki kan.... 



No comments:

Post a Comment